An adamekp production

Első nekifutásra a Nagy Fórumregényt publikálom, aztán majd jönnek más témakörök is. A folytatásokhoz használati utasítás a legelső posztban.

Glótah E!

Linkblog

Friss topikok

  • millena: :))) Az ember nem tagadhatja meg önmagát! Örülök, hogy meggyógyultál! :) (2009.02.07. 02:25) pár napig nem lesz folytatás
  • adamekp: @imilona: Úgy állítottam be, hogy napi három folytatás legyen, reggel nyolckor, délután kettőkor é... (2009.01.06. 10:34) A Nagy Fórumregény - 5.

2009.01.04. 16:45 adamekp

A Nagy Fórumregény - 1.

I. fejezet: Írjunk regényt!

A Főhős, akiről a második főhős, az Író még nem döntötte el, hogy nő legyen-e avagy férfi, éppen most áll be a sorba, hogy jegyet váltson a hullámvasútra. Kalapot visel, erről lehet megismerni. Van egy harmadik főhős is, de vele kapcsolatban a második főhős, az Író még nem lát tisztán. Bizonytalan figura ez az Író. Töröljük is a főhősök sorából. Áruljon inkább fagylaltot egy olyan csengős-pedálos kocsiról, úgyis mindig erre vágyott.

A sor lassan halad, ma sokan jöttek ki a Vidámparkba, mivel ez az első napsütéses tavaszi vasárnap. Főhősünk (továbbra sem tudjuk, hogy nő vagy férfi) beékelődött egy sokgyermekes családba. Kifejezetten rosszul érzi magát, ez látszik azon, ahogy szemráncolva fürkészi a tömeget. Nem tudni, vajon a ricsajozó gyerekek vagy a rá váró feszültség nyugtalanítják-e jobban.

Persze, hogy ingerült. Ki ne lenne az, amikor nem tudja valójában kinek is tartsa magát. Honnan is tudná, mikor írója felelőtlenül beteszi egy Vidámpark előtti tömegbe, sem neve, sem arca, sem neme, így még talán emlékei sem lesznek. Morcosan, csigatempóban halad előre, és egyre utálatosabbnak tartja maga körül a világot, ezeket a kis lurkókat is maga körül, akik vihognak arc nélküli képébe, talán hülyének is nézik. Szánalmas.

- Segíts már! - könyörgi az írónak, aki végre észhez tér, és gyorsan életet kreál a FÉRFI köré, célokat, amiket el kell érni, jelent, munkát, otthont, ahová hazatérhet, és múltat, puha gyerekkorral, ölelő anyával, utálatos nővérrel, és részeges apával.

Tehát a sor lépésben halad... A mi kedves főhősünk (aki immár férfi - az identitáskrízise remélhetőleg megoldódott!) egyre nyugtalanabbá válik. Hirtelen eszébe jut a Monet és barátai kiállítás, ahol szintén csak várt és várt... Nem érti az egészet! Az egész világ fel akar ülni a hullámvasútra??? De hirtelen megpillant valakit a sor közepén! Olyan ismerős az az arc... Csak nem ő az... 

Szólj hozzá!

Címkék: nagy könyv 1. fejezet


A bejegyzés trackback címe:

https://adamekp.blog.hu/api/trackback/id/tr81857194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása