An adamekp production

Első nekifutásra a Nagy Fórumregényt publikálom, aztán majd jönnek más témakörök is. A folytatásokhoz használati utasítás a legelső posztban.

Glótah E!

Linkblog

Friss topikok

  • millena: :))) Az ember nem tagadhatja meg önmagát! Örülök, hogy meggyógyultál! :) (2009.02.07. 02:25) pár napig nem lesz folytatás
  • adamekp: @imilona: Úgy állítottam be, hogy napi három folytatás legyen, reggel nyolckor, délután kettőkor é... (2009.01.06. 10:34) A Nagy Fórumregény - 5.

2009.01.04. 16:31 adamekp

A Nagy Fórumregény - használati utasítás

Tisztelt mindenki, új sorozatunkban egy régi írást elevenítek fel. A Nagy Könyv című játék fórumján írtunk néhány éve [2005] egy folytatásos regényt, ami azóta nem lelhető fel a neten [csak a webarchive-on], mert már maga az oldal is megszüntetésre került, nemhogy a fórum. Az egyes folytatások fórumszerűen voltak olvashatóak (alulról fölfelé), azonban most regényalakot fog ölteni a mű, tehát az egyes bekezdések immár a hagyományos irányban olvasandóak. Lévén, hogy a folytatásokat más-más emberek írták, az írás stílusa, szóhasználata, központozása erősen ingadozó; a mű csak részben az én szellemi termékem. A folytatásokat igyekszem rendszeresen közzétenni. Jó szórakozást!

A mű szerzői: dzsinn, csillagb, szuszu, nanna1, acsdaniel, harmadik, imilona, ratol, cs--j, adamekp, mandy11, juci99, i.zs., kissárkány, ficko99, Levelibéka, katador, micone, iskaral, bartuczg, Pistike vagyok, bacard, morsolyam, Erikana, arya, Vadka Csanád, miss serfi, Kuczug Balázs, poppa, onlany, Dooma, Raiah, lalil, pao de acuzar, V. Réka

Szólj hozzá!

Címkék: nagy könyv


A bejegyzés trackback címe:

https://adamekp.blog.hu/api/trackback/id/tr7857167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása