An adamekp production

Első nekifutásra a Nagy Fórumregényt publikálom, aztán majd jönnek más témakörök is. A folytatásokhoz használati utasítás a legelső posztban.

Glótah E!

Linkblog

Friss topikok

  • millena: :))) Az ember nem tagadhatja meg önmagát! Örülök, hogy meggyógyultál! :) (2009.02.07. 02:25) pár napig nem lesz folytatás
  • adamekp: @imilona: Úgy állítottam be, hogy napi három folytatás legyen, reggel nyolckor, délután kettőkor é... (2009.01.06. 10:34) A Nagy Fórumregény - 5.

2009.02.20. 21:00 adamekp

A Nagy Fórumregény - 55.

"Komor fajunk kimindenkivel settenkedik" - tehát tisztán látszott hogy a legújabb Star Wars részekre készült! Hol van már a Horgoljunk mindennap egy keveset álláspont?
"Régi dicsőségünk hol késel az éji homályban?" Hát bizony!
Viszont Csazidon jelbeszéddel elmutogatta az embernek hogy: köszönöm szépen, majd hagyta hogy felszálljon a 21-es buszra, ahol ma éppen nem szúrtak le senkit....
Most, hogy Csazidon megértette az üzenetet, felállt a padról. Tudta már, hova kell mennie: mielőtt vonatra szállna, a választ a moziban találja. Vonatpénzét mozijegyre költötte, és most már a Star Wars 3-tól várta a sugallatot.
De Csanádot egyáltalán nem dobta fel a StarWars 3, sem a hozzá elfogyasztott 3 liter pattogatott kukorica. Kilépett a moziból, és elindult hazafelé az esti Körúton. Üresnek érezte magát és céltalannak. Se nő, se család, se munka, se barát – dudorászta halkan. Pontosan tudta, hogy ő csak egy regényhős, aki teljesen ki van szolgáltatva az Író(k) napirendjének, szeszélyének, kényének-kedvének. Hirtelen elhatározásból bement egy éjjel-nappali Ápiszba, vett egy micimackós spirálfüzetet meg egy mikiegeres töltőtollat, és hazasietett. Igen, Csanádunk elhatározta, hogy regényírásba kezd: olyan regényt akart írni, amelyben a hős elindul valahonnan és megérkezik valahová (fejlődésregény), közben egy csomó jó kis kaland történik vele (pikareszk regény), persze akad nő is, amennyi kell (romantikus történet), és van veleje is az egésznek (csipetnyi filozófia), és még azt is eltökélte, hogy Miconét jelenlegi lakóhelyéről átírja az Adria partjára. Fel is írta a nevét (mármint hogy Csanád) a füzet tetejére, aztán kinyitotta az első oldalnál.

Szólj hozzá!

Címkék: nagy könyv 18/a fejezet


A bejegyzés trackback címe:

https://adamekp.blog.hu/api/trackback/id/tr34955544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása